AixmiNews.gr - H Ηλεκτρονική εφημερίδα των Μεγάρων, της Νέας Περάμου και της Δυτικής Αττικής

21.10.2018
Ειδήσεις

Ο καιρός μας

855NIREAS03

Άλλη μια πλήρως επιτυχημένη αθλητική σεζόν, γεμάτη διακρίσεις και επιτυχίες, τελείωσε για τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Νηρέα Νέας Περάμου, με ατελείωτο χειροκρότημα, αστείρευτο παιδικό χαμόγελο και πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας. Οι υπεύθυνοι του Α.Γ.Σ Νηρέα Νέας Περάμου, με επικεφαλής τον πρόεδρό του Δημ. Τσεγκέλη, διοργάνωσαν, στο Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Νέας Περάμου, το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιουνίου 2018, μια φαντασμαγορική τελετή λήξης για την αθλητική χρονιά που παρήλθε, προωθώντας την επαγγελματική δουλειά, που λαμβάνει χώρα κατά τις προπονήσεις και τις προετοιμασίες στα προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο, με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων να κάνουν λόγο για 1500 άτομα, τα οποία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό, αρμονικό και εντυπωσιακό θέαμα Ενόργανης Γυμναστικής, το οποίο προσέφεραν οι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου της Νέας Περάμου, συμμετέχοντας σε μια παράσταση, που η προπονητική ομάδα του Νηρέα, με επικεφαλής τη Σοφία Τσεγκέλη, είχε σχεδιάσει, δείχνοντας το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς όλων των συμμετεχόντων. Τα μέλη όλων των τμημάτων του Νηρέα εκτέλεσαν ομαδικά προγράμματα ενόργανης γυμναστικής, συνδυασμένα με πολύ χορό και καλλιτεχνικά στοιχεία, αποδεικνύοντας για μια ακόμα χρονιά το υψηλό τους επίπεδο και την επαγγελματική δουλειά, την οποία γίνεται και δίνουν τα βασικά χαρακτηριστικά, που τον κάνουν να ξεχωρίζει ως Σύλλογος, που δεν είναι άλλα από το ταλέντο, τη δυναμική και την προοπτική για μεγάλες Πανελλήνιες και Διεθνείς επιτυχίες.

855NIREAS04

Μέσα από συνεχή και σκληρή προσπάθεια έρχονται οι επιτυχίες

Το λόγο αρχικά πήρε η Σοφία Τσεγκέλη, η οποία ευχαρίστησε τον κόσμο, για την παρουσία του στην επίδειξη – γιορτή του συλλόγου των πρωταθλητών. Η κ. Τσεγκέλη ευχαρίστησε επίσης ο προπονητικό επιτελείο της, που αποτελείται από τους Ιάκ. Χριστοδουλόπουλο, Μ. Σίμου, Ευρ. Παπαδοπούλου, Παν. Σμαρδά και Ε. Λιναδρη, αναφέροντας πως «χωρίς αυτούς δεν θα είχε επιτύχει τίποτε ο σύλλογος τονίζοντας ότι μέσα από τη συνεχή προσπάθεια τους έρχονται συνεχώς επιτυχίες για τα παιδιά της Νέας Περάμου».

855NIREAS02

«Η αθλητική συμμετοχή έχει μόνο νικητές και κανέναν ηττημένο»

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος και ψυχή του «Νηρέα», Δημ. Τσεγκέλης, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος από την ανταπόκριση τους αθλητές και τις αθλήτριες του κόσμου στο κάλεσμα του συλλόγου, ευχαρίστησε τους προπονητές, τους παράγοντες από όλα τα πόστα που κατέχουν αλλά και τους χορηγούς για την αγαστή συνεργασία που έχουν όλα αυτά τα χρόνια με αποτέλεσμα μέσα από το σκληρό αγώνα και τη μεγάλη προσπάθεια όλων να βγαίνει κάθε χρόνο ένα θετικό αποτέλεσμα, που χαρακτηρίζεται από συνεχείς επιτυχίες και πρωτιές. Ο κ. Τσέγκελης δήλωσε, πως ο αθλητισμός, το ολυμπιακό πνεύμα και οι ολυμπιακοί αγώνες είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ιστορίας και της πολιτιστικής ταυτότητας των Ελλήνων, που κυλούν στο αίμα τους μέσα στους αιώνες ζωής του Ελληνισμού. Αυτή την ιστορία και τα ανώτερα ιδανικά του αθλητικού πολιτισμού και ιδεώδους νιώθει χρέος, να βοηθήσει, από τη θέση που κατέχει ως πρόεδρος του συλλόγου, να ακολουθήσουν και οι νεότερες γενιές και να διατηρηθούν αναλλοίωτα μέσα στο χρόνο. Χαρακτήρισε την Ενόργανη Γυμναστική ως ένα ευγενές, δύσκολο και θεματικό άθλημα, που αποτελεί τη βάση όλων των υπόλοιπων αθλημάτων και στηρίζεται στα ψυχικά αποθέματα, την αυτοσυγκέντρωση, την πειθαρχία, την αγωνιστικότητα και μέσα από τη σκληρή προπόνηση αναπτύσσονται η τεχνική και η δύναμη, που αποτελούν τα εφόδια για την εξέλιξη των παιδιών στο χώρο του αθλητισμού αλλά και στους υπόλοιπους τομείς της μετέπειτα ζωής τους. Κλείνοντας, ο κ. Τσεγκέλης απευθυνόμενος στους αθλητές και τις αθλήτριες, τους επεσήμανε, πως η αθλητική συμμετοχή σε έναν αγώνα έχει μόνο νικητές και κανέναν ηττημένο και πως μετά από μία ήττα θα πρέπει να προσπαθούν για να φτάσουν στο ανώτερο σημείο, που είναι η ψυχική κατάκτηση των ανώτερων αθλητικών ιδανικών.

855NIREAS01

Βραβεύσεις χορηγών και αθλητών και ιδιαίτερη μνεία στα τοπικά μέσα ενημέρωσης

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν για την πολυετή προσφορά τους στο Νηρέα οι χορηγοί, οι οποίοι στηρίζουν το σύλλογο στην προσπάθειά του για την ανάπτυξη της ενόργανης γυμναστικής στη Νέα Πέραμο. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι: Αθ. Μαρτίνος, «Megara Resins» Αν. Φάνης και το βιβλιοπωλείο «Πάπυρος», που αποτελεί το χορηγό επικοινωνίας του συλλόγου. Ευχαριστίες απευθύνθηκαν και στους υπόλοιπους χορηγούς, όπως είναι το Λογιστήριο Βουτινά, το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων «Χρ. & Φ. Κονταξής», το ηλεκτρολογείο Λιώτας- Θεοχαρίδης, το Νομικό Πρόσωπου του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος» αλλά και τα ΜΜΕ (Αιχμή Μεγάρων, Megara Org, Άποψη Μεγάρων και Ενημέρωση Μεγάρων) που συνεχώς είναι δίπλα στο σύλλογο και προωθούν με κάθε τρόπο όλες τις επιτυχίες των αθλητών και ενισχύουν το αθλητικό έργο του.

Βεγγαλικά και ακατάπαυστα χειροκροτήματα για την πρωταθλήτρια ομάδα στο σύνθετο ομαδικό

Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν με κύπελλα και μετάλλια όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του Νηρέα, που κατέκτησαν διακρίσεις σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο, με την παράσταση να κλέβει η απονομή στα «χρυσά» μέλη της Πρωταθλήτριας Ομάδας του Νηρέα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στο Σύνθετο Ομαδικό για το 2018 μέσα από βροχή βεγγαλικών και παρατεταμένου χειροκροτήματος από όλους τους παρευρισκόμενους στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Νέας Περάμου.

Ακόμη υψηλότερες κορυφές

Κλείνοντας, από την πλευρά μας και αφού δηλώσουμε εντυπωσιασμένοι από την εκδήλωση που παρακολουθήσαμε, συγχαίρουμε με τη σειρά μας όλα τα μέλη του Α.Γ.Σ Νηρέα Νέας Περάμου, διότι προωθούν ένα τόσο σημαντικό ολυμπιακό άθλημα και ωθούν πολλά παιδιά από τη πόλη της Νέας Περάμου και όχι μόνο, να ασχοληθούν με αυτό και να φέρνουν συνεχώς επιτυχίες στον τόπο, δείχνοντας, πως δεν τους αρκούν μόνο αυτές οι πρωτιές αλλά ανεβάζουν συνεχώς τον πήχη για την κατάκτηση ακόμη υψηλότερων κορυφών.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...